Zit sta bureau

Een zit sta bureau is de oplossing voor mensen die last hebben van hun rug! Ik kan het weten, want ik heb hier ervaring mee. Ik had ontzettend vaak last van mijn rug als ik lang achter mijn bureau zat, maar nu zijn deze klachten veel minder (nagenoeg weg). Ik wil nooit meer anders dus!

Zit sta bureau

Voorheen had ik een bureau wat ik in hoogte kon verstellen, maar ik kon deze maar beperkt verstellen. Ik kon hier dus alleen zittend achter werken. Dit was geen oplossing voor mijn rugklachten. Ik heb toen een zit sta bureau gekregen en dat was een openbaring voor mij. Ik had veel minder klachten. Naast dat het beter voor mijn rug is, is het ook nog eens goed voor de doorbloeding van mijn benen. De hele dag zitten is gewoon niet gezond. Ik werk nu dus afwisselend zittend en staand en dat is echt erg fijn. Ik kan dit iedereen aanraden. Het is dus niet alleen goed voor mensen met rugklachten, maar eigenlijk voor iedereen. Dus een echte aanrader. Ik wil nooit meer een gewoon bureau!