Wiskunde a examentrainingen

Ben jij niet zo goed in wiskunde of wil je jezelf goed voorbereiden op de examens? Dan kun je deelnemen aan wiskunde A examentrainingen. Hier word je door een professional begeleid in het leren en oefenen van de lastige lesstof en krijg je tips mee voor de verdere voorbereidingen. Ook wordt er duidelijk gemaakt welke onderdelen voornamelijk van belang zijn in het eindexamen.

Hoe ziet zo’n dag eruit?

De meeste wiskunde A examentrainingen duren 2 dagen en vinden in het weekend plaats, vaak op zaterdag en zondag. Ook wordt er bij het uitleggen en oefenen gewerkt in kleine groepjes, zodat iedereen zijn of haar vragen duidelijk beantwoord krijgt.

Locaties

Voor de wiskunde A examentrainingen zijn meerdere data beschikbaar. Zit je op HAVO, dan is er de mogelijkheid om de examentraining van zaterdag 28 en zondag 29 april te volgen in Breda. Ook zaterdag 5 en zondag 6 mei is nog beschikbaar, ook in Breda. De kosten voor één examentraining van 2 dagen bedragen €245. Als je wiskunde A op het VWO volgt, dan ben je helaas te laat met aanmelden, want deze training zit helemaal vol.