Wat voor soorten verlichtingen zijn er nu helemaal in?

Het leuke aan verlichting is dat er zo ongekend veel mogelijkheden zijn binnen de huidige markt. De wensen en eisen van consument zijn flink veranderd terwijl er ook binnen de zakelijke markt een verschuiving heeft plaatsgevonden. Dit zorgt er voor dat je soms ook veel meer lampen bij consumenten thuis ziet die je vroeger alleen bij de zakelijke markt zag en andersom. We vertellen je graag meer over de trends van nu en welke lampen een echte eyecatcher zijn! Lees je onze blog nog eventjes mee?

XXL lampen

We beginnen direct maar bij de populairste lampen van het moment en dat zijn toch echt de XXL lampen. Deze grote lampen zijn een ware eyecatcher binnen jouw huis. Je ziet dat ze tegenwoordig veel worden gebruikt boven de eettafel, een mooi setje van 3 tot 5 lampen of boven je bank. En dan is het aan te raden om het bij 1 of 2 lampen te houden. Je wilt je tv natuurlijk niet helemaal blokkeren 😉

Verschillende formaten en vormen

De XXL lampen zijn er natuurlijk als gigantisch groot formaat leverbaar maar ook in allerlei vormen die je nog nooit hebt gezien. Maar dat maakt het allemaal zo uniek. Daarnaast zie je dat waar je vroeger koos voor 1 lamp boven je eettafel, die strak en helemaal hetzelfde was, dat je nu kan kiezen voor 3 tot 5 xxl lampen en deze allemaal verschillend qua design laat zijn. Dit zorgt voor een mooie dynamiek boven jouw eettafel en ziet er ontzettend trendy uit.

Kleuren lampen

Ook kan je de lampen in verschillende kleuren bestellen. De gouden en zwarte lampen zijn mateloos populair. Daarnaast zijn andere kleuren groen, blauw, roze en zo is er nog veel meer. Ideaal om lekker te combineren binnen de stijl van jouw huis maar ook binnen wat jij mooi vindt.