Tuinkas vol met lekkere groente en fruit

tuinkas

Een tuinkas, vol met allemaal gezonde producten, dat was altijd mijn droom. Het idee om zelf mijn groente en fruit te kunnen kweken, dat leek mij altijd geweldig. Helaas is van deze droom nooit iets gekomen. Het feit dat ik op een flat woon en geen eigen tuin heeft mij deze droom doen weerhouden. Tot ik een keer met een goede vriend mee ging naar Kroonkas. Hij was op zoek naar een kweekkas voor in zijn tuin en daar kan je het beste bij dit bedrijf voor zijn. Ik heb mijn ogen hier uitgekeken, want er was zoveel te zien. Vooral de kleine kassen spraken mij bijzonder aan. Deze zal ik best wel op mijn balkon kunnen zetten.  tuinkas

Eindelijk een mooie tuinkas op mijn balkon

Nadat ik met een goede vriend mee was gegaan naar Kroonkas, heb ik mijn droom uit laten komen. Ik heb namelijk een bijzonder mooie tuinkas op maat laten maken. Deze past precies op mijn balkon en dan hou ik nog een flinke ruimte over om te kunnen zitten. Ook mijn vriend is hier goed geslaagd en heeft een enorme kas besteld. Hij heeft er de ruimte voor en dat is aan het model van de kas ook te zien.