Tip voor vergoeding vertraging Transavia

Twee dagen geleden ben ik samen met mijn oom vanaf Polen terug naar Nederland gevlogen. We gingen op het internet op zoek naar vergoeding vertraging Transavia omdat ons vliegtuig een uur vertraging had opgelopen.

Op het internet op zoek

Toen we een tijdje op het internet op zoek waren geweest naar vergoeding vertraging Transavia kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven die hulp aanbieden met het verkrijgen van een vergoeding. Nadat we een aantal websites met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Airline-Refund.

Super goede service

Het bedrijf biedt onder andere super goede service aan. het bedrijf is namelijk: 24/7 bereikbaar, hanteert lage commissiekosten, en een succes rate van 98% over de ingediende claims. Dit sprak ons allemaal super erg aan waardoor we besloten om contact met het bedrijf op te nemen. We werden erg vriendelijk en uitgebreid geholpen. We werden ook constant erg goed op de hoogte gehouden van de momentele stand van zaken wat wij erg prettig vonden. We kregen al erg snel een vergoeding voor de vertraging die onze vlucht had opgelopen. We raden het bedrijf daarom ook aan iedereen aan die EU claim in wilt dienen voor het verkrijgen van een vergoeding voor de opgelopen vertraging.