Tandtechnicus alphen aan den rijn is er voor uw gebit!

Wij van tandtechnicus Alphen aan den Rijn zijn gespecialiseerd in het tot stand brengen van het onderhouden van uw gebit. Tandtechnicus Alphen aan den Rijn heeft meer dan 21 jaar ervaring op het gebied van verschillenden tandtechnieken, zoals het aanmeten en maken van alle mogelijke soorten kunstgebitten en protheses. Onze praktijk is gevestigd in Uithoorn, waar al jarenlang mensen hun weg wel naartoe weten te vinden voor de beste tandprotheses. Tandtechnicus Alphen aan den Rijn doet er alles aan om een behandeling tot een goede afloop te verzorgen!

De klant staat centraal

Wij vinden het belangrijk dat er naar de wensen en behoefte van de klant wordt geluisterd. Voordat de behandeling wordt de behandeling samen met de patiënt doorgenomen. Wij zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is!

Volledige prothese

Wij van tandtechnicus Alphen aan den Rijn nemen ruim de tijd voor het aanmeten van uw volledige prothese. Door stap voor stap te  werk te gaan maken wij samen met u het mooiste product en helpen wij u aan een stralende lach. Graag leggen wij u uit wat er tijdens deze behandelingen zal plaatsvinden. De patiënt weet precies hoe de behandeling zal verlopen.