Scooter kopen, de beste keus van m’n leven.

Na lang twijfelen heb ik eindelijk de beste aankoop van mijn leven gedaan: een scooter. Voorheen pakte in nogal eens de auto om mezelf te verplaatsen, iets wat aardig wat benzine kost. Na de voordelen en nadelen tegen elkaar af te wegen, heb ik mijn auto verkocht en ging meteen een scooter kopen. Voor mij is het ideaal aangezien ik geen verre afstanden hoef te reizen. Met de scooter betaal ik aanzienlijk minder voor benzine om dezelfde afstanden te rijden, en daarbij is de wegenbelasting en verzekering ook stukken lager. Daarbij is het ontzetten handig met parkeren. Ik had nergens zo’n hekel als aan parkeren met een auto, en daar kwamen dan ook nog eens die torenhoge parkeerkosten bij. Mijn scooter zet ik overal gemakkelijk neer en je betaalt er helemaal niks voor, super ideaal dus.

Aanradertje dus!

Ik kan iedereen die weleens korte afstanden moet reizen aanraden om een scooter aan te schaffen. Het is economisch een stuk voordeliger, van dat geld wat je overhoudt kan je enorm veel andere leuke dingen doen. Daarbij zorgt het voor minder uitlaatgassen dus is het ook nog eens beter voor het milieu, iets waar we met de opwarming van de aarde allemaal wel wat meer rekening mee kunnen houden. Ik kan het dus zonder twijfel iedereen van harte aanraden: ga een scooter kopen!