Schorten borduren voor het team!

Schorten borduren voor ons team!  Hiermee kunnen de gasten een stuk beter het personeel herkennen. Voorheen liet ik het team altijd in een witte blouse lopen. Dat blijft ook zo hoor, echter wil ik er graag een schort bij hebben met het logo van ons restaurant erop. Aangezien ik zelf erg handig kan zijn, heb ik ervoor gekozen om er eerst zelf een te maken. Mijn naaimachine had ik op tafel gezet en vervolgens ben ik ermee aan de slag gegaan. Het resultaat laat ik maar achterwegen, niet zoals ik het voor ogen had namelijk. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die het wel kan!

Schorten borduren

De schorten borduren op de juiste manier

Tijdens mijn zoektocht op het internet had ik meerdere bedrijven gezien. Echter ben ik op de pagina van vandongenmetdekroon.nl gebleven. Zelf had ik al wel eens eerder goede berichten over dit bedrijf gehoord. Doet een mens natuurlijk onwijs goed om positieve berichten te ontvangen. Mijn keuze had ik dan ook al snel gemaakt en ben een offerte op gaan vragen bij dit bedrijf. In een mum van tijd heb ik die mogen ontvangen en vervolgens zijn zij voor mij aan de slag gegaan.