Overkapping in Tilburg

Overkapping in Tilburg

Onlangs was ik op zoek naar een overkapping in Tilburg. Wij hebben namelijk best een grote tuin maar met dit klimaat zit je toch weinig buiten. Dat vonden wij best zonde en daarom leek een overkapping ons een goede oplossing. Gelukkig kwam ik al snel terecht op de website van Das & Vlassak zonweringen en bleek dat je hier een overkapping op maat kunt samenstellen.

Overkapping in TilburgOverkapping in Tilburg met allerlei extra opties

Al snel hebben wij de showroom van Das & Vlassak zonweringen bezocht. Hier kun je allerlei overkappingen op ware grootte bekijken. Ook werden wij vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers. Hij vertelde ons dat ze de overkapping kunnen uitrusten met allerlei opties. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, veranda zonwering, terrasverwarmer en glazen wanden. Ook heb je een ruime keuze in kleuren en materialen. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een overkapping van antraciet met ingebouwde verlichting. Deze wordt vervolgens helemaal op maat gemaakt zodat hij perfect in je tuin past.

De service van dit bedrijf is echt top. Zij kwamen de overkapping in Tilburg vakkundig plaatsen en verzorgen ook de verlichting en de afvoer. Je hoeft hier zelf dus niemand meer voor in te schakelen. Ik kan dus zeker aanraden om dit bedrijf in te schakelen, je kunt rekenen op een uitstekende service!