Luiertas stoer, zonder bloemetjes en andere figuurtjes

luiertas stoer

Al een tijd ben ik op zoek naar een luiertas stoer model. Wat ik momenteel in de winkel heb gezien is allemaal veel te zoetsappig. Voor de meisjes heb je modellen met roze bloemetjes erop en voor de jongens een tas met blauwe autootjes. Zo ben ik al bij meerdere winkels binnen geweest, maar ook weer met lege handen naar huis. Zijn er dan alleen maar moeders die met zo een tas op straat willen lopen? Ben ik dan de enige moeder die daar een enorme hekel aan heeft? Een beetje modeloos ben ik op het internet gaan zoeken, had ik dit maar eerder gedaan. luiertas stoer

Bijzonder mooie luiertas stoer model gekocht

Mijn zoektocht naar een luiertas stoer model, was uitgekomen op de website van 123luiertassen.nl. Hier was de keuze zo enorm, dat ik hier even goed voor ben gaan zitten. Hier waren niet alleen maar modellen met roze of blauwe poppetjes te vinden. Nee hier hadden zij echt de mooiste leren tassen die ik ooit had gezien. Wel als gebruik voor een handtas, maar niet om luiers en andere spullen voor de baby in mee te nemen. Meteen heb ik hier een zeer mooi, stevige, cognac kleurige, leren tas besteld.