Kies voor Fabius opleidingen

Fabius opleidingen zijn een goede keuze voor wie graag een studie wil volgen die waardevol is voor de arbeidsmarkt. Je kunt bij Fabius opleidingen verschillende studies volgen op mbo niveau die zich richten op verschillende aspecten binnen kantoren. Zo zijn er basisstudies zoals BKB en BKC: basiskennis boekhouden en basiskennis calculatie. Deze duren maar een aantal weken. Er zijn ook studies die een half jaar, negen maanden of zelfs een jaar duren. Die leiden je specifieker op voor bijvoorbeeld een functie van commercieel administratief medewerker of projectmedewerker.

Twee diploma’s in één studie

Veel studies van Fabius opleidingen starten met de opleiding tot administratief medewerker. Dit is een opleiding van dertig weken die wordt afgerond met een examen. Hierna kun je dan een specifiekere studie volgen die dan nog 10 tot 15 weken duurt. Aan het eind van zo’n specifiekere functie heb je dan twee diploma’s op zak. En dat staat natuurlijk goed op je cv. In die weken heb je nog voldoende tijd over om aan jezelf of je familie te besteden. Je hoeft namelijk maar één keer per week in de klas te zitten.

Daarom Fabius

Die ene dag zit je van 9 tot 12 of van 19 tot 22 uur in de klas. Daarnaast maak je je huiswerk iedere week, zodat je de stof goed kunt leren. Zo maak je je bij Fabius opleidingen klaar voor je examens. En het slagingspercentage van Fabius opleidingen ligt vaak een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde voor dezelfde opleiding. Daarom kies je ook voor Fabius opleidingen. Je kunt op de website van Fabius de verschillende mogelijkheden en leslocaties bekijken.