Hoe match je jouw accessoire met je outfit?

Hi beste lezer, vraag jij je af hoe je jouw accessoires kan matchen met je outfit? In dit artikel proberen wij een zo objectief en duidelijk mogelijke uitleg te geven. Onderwerpen zoals ringen, horloges en kettingen komen van pas in dit artikel. Veel leesplezier!

Een ring met steen geeft meerwaarde aan je outfit

Een heren ring met steen bevat meerdere kleuren. Denk hierbij aan Rood robijn, zwart, oranje, blauw en groen. Heb je een casual outfit aan? Dan adviseren wij om je ring te matchen met je schoen. Heb je een zwarte schoen aan? Dan zou je een ring met een zwarte steen moeten dragen om te kunnen matchen.

Er zijn verschillende soorten stenen, denk bijvoorbeeld aan onyx steen. De onyx steen is een edelsteen en bevat merkwaardige eigenschappen. Sommigen zeggen dat de onyx steen je kan helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je doelen te bereiken. Tevens heeft het een glanzende uitstraling.

Het combineren van de ring, horloge en ketting

Het is belangrijk om drie meestgebruikte accessoires onderling te matchen. Een samenhang tussen de ring, horloge en ketting kan zeker een indrukwekkend impact achter laten. ”Dress to impress” hoor je vaak genoeg deze tijden.  Het is wel belangrijk om per gelegenheid te denken. Als je naar een bruiloft gaat, dan zal je waarschijnlijk meer aandacht besteden aan je outfit dan als je bijvoorbeeld met vrienden op stap gaat. Het is bij beide gelegenheden belangrijk om goed na te denken over je outfit.

Vond je het artikel interessant en nuttig? Dan adviseren we om de website van by LYDIAN te bekijken.