Vanaf het moment dat wij het kweken serieus hebben opgepakt ben ik al aan het zoeken naar alle spullen wat ik hier voor nodig heb. Het feit dat ik zowel een nieuwe kas erbij moest zetten was vrij snel duidelijk. Ook het aanschaffen van een verwarmde propagator diende te gebeuren. Dit heb ik overigens allemaal gevonden op de website van Grow expert. Al moet ik wel zeggen dat dit het eerste bedrijf was die het aanbiedt, hiervoor heb ik gekozen om nog even verder te kijken of dat ik het wellicht elders goedkoper kan krijgen. Dit leidde mij dan ook vrij snel weer terug op de website van Grow expert. Hun kennis en ervaring op het gebied van kweken is groot genoeg, tevens ook het feit dat het hier een stuk goedkoper is maakt mij tevreden. Ik heb er dan ook voor gekozen om hier te bestellen. Aangezien ze hier alles hadden heb ik een lijstje weten te maken met de spullen wat ik nog zocht. Ook de voeding mag natuurlijk niet ontbreken, dit hadden ze hier in overvloed. Uiteindelijk heb ik een bestelling bij hun geplaatst en werd het dan ook netjes de volgende dag bezorgd! 

tuin