Gebruik maken van boedelnotaris nalatenschap

Wanneer je ouder wordt, dan kom je erachter dat het grootste gedeelte van het leven inmiddels achter je ligt. Zo heb ik er ondertussen voor gekozen om boedelnotaris nalatenschap te realiseren. Dit omdat ik inmiddels de 65 ben gepasseerd. Mijn kleinkinderen zijn inmiddels pubers geworden en die gaan hun eigen weg op. Mijn eigen kinderen zijn al wel wat ouder, maar ik zit er niet op te wachten dat er straks ruzie komt vanwege mijn overlijden.

Enfin, zo heb ik ervoor gekozen om op het internet te zoeken naar een notaris die mij ermee kan helpen. Mijn kinderen waren hiervan op de hoogte en vonden dit een perfecte oplossing. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik vrij snel terecht op de website van Lexperience. Dit bedrijf staat je maar al te graag te woord en denkt goed met je mee. Bovendien zul je merken dat de kosten die zij hanteren ook nog eens zeer aangenaam zal zijn. De afspraak is gemaakt en Eric gaat vervolgens graag met je in gesprek om te kijken wat jij wilt vastleggen. Een zeer prettig gevoel om te weten dat het vanaf nu genoteerd staat!