Gabor slippers voor de vakantie

Mijn vriendin en ik gaan nu nog lekker het herfst weer ontvluchten en gaan op vakantie naar Curaçao. De slippers van mijn vriendin waren kapot gegaan en ze was nu opzoek naar Gabor slippers. We hebben de hele stad afgezocht naar deze Gabor slippers maar konden helemaal niks vinden. Elke winkel had alweer de dikke winterschoenen staan en zo’n slipper past ook niet echt in de wintercollectie.

Het internetgabor slipper

Gelukkig kan je nog vaak dingen via het internet bestellen als het niet meer in de winkel ligt. De zoektocht ging dus weer verder via het internet. We moesten er wel rekening mee houden dat het verzenden niet te lang ging duren, want anders kwamen de slippers binnen op het moment dat wij op het strand lagen.

Op de website stond dat als we het voor een bepaald tijdstip zouden bestellen de slippers dezelfde dag nog op de post gedaan zouden worden. We hebben het risico maar genomen en de slippers besteld. In de avond werd er nog een track & trace naar ons verstuurd en het pakketje zou de volgende dag aankomen.

Mijn vriendin kreeg een berichtje dat het pakketje op het postkantoor lag en dat ze deze kon ophalen. Ze is na haar werk naar het postkantoor gegaan en daar heeft ze de slippers opgehaald!