fysiopraktijk Hoensbroek

Nekklachten pijn aan uw gewrichten of last van andere klachten? En bent u wonend in omgeving Hoensbroek? Ga dan opzoek naar een goede fysiopraktijk rondom Hoensbroek!

Lees hier meer over ervaring met fysiopraktijk Rugcentrum Parkstad

Zelf heb ik de laatste twee jaar erg last van nek en rug klachten. Mijn manier van zitten en bewegen bleek totaal verkeerd te zijn, dit wist ik zelf niet. En daar was ik zelf ook nooit achter gekomen zonder fysiopraktijk
Rugcentrum Parkstad. Ik ben daar binnengewandeld zonder enig idee waar de klachten vandaan zouden komen, daar werd ik vrij snel mee geholpen.

Allereerst hebben zij uitgebreid onderzocht waar de klachten mogelijk vandaan zouden komen. En daarna is er een plan opgezet hoe zij de klachten samen met mij gingen verhelpen. Door middel van hun 3-stappen plan werden de klachten verholpen en werd mijn manier van bewegen verbetert. Zij hebben veel tijd en aandacht in mij gestoken wat erg prettig is. Niet elke praktijk doet dit namelijk, terwijl dat wel nodig is om goed geholpen te worden. Helaas woon ik niet zo dichtbij bij dit fysiocentrum maar het stukje rijden is de tijd en aandacht zeker waard. Je wilt namelijk zo goed en snel mogelijk van je klachten af. En daar zou ik dit fysiocentrum zeker voor aan raden.