De uitvaart met liefdevolle herinneringen

Bij uitvaartverzorging Hengelo kun je het afscheid zo bijzonder maken als je zelf wilt. De uitvaartbegeleider helpt hier volledig bij. Het is een klap voor elke nabestaande als een dierbare komt te overlijden. Zowel verwacht als onverwacht staat de wereld helemaal stil. Je moet ineens van alles gaan regelen waaraan je eerder misschien niet eens hebt gedacht. Met uitvaartverzorging Hengelo krijg je als nabestaande nou net even dat steuntje in de rug die je nodig hebt. Je kunt met de uitvaartbegeleidster gesprekken voeren. Zowel voor als na de uitvaart. Ook kan een gesprek vooraf worden aangevraagd als de dierbare verwacht komt te overlijden. Na dat de arts de persoon heeft doodverklaard kan uitvaartverzorging Hengelo direct worden gebeld om de stappen door te nemen.

Een mooie locatie voor de begrafenis

Een uitvaart kan op een mooie locatie worden gehouden naar keuze in Hengelo. Hengelo ligt in een bosachtige omgeving. Op de website vind je een aantal locaties. Hierbij kan het leven van de persoon op een waardige manier worden herinnert. Een mooi afscheid door een feestje, lunch of diner bijvoorbeeld na de uitvaart. Rouw staat vaak symbool voor zwart en en minimalistisch. Je kunt een uitvaart ook heel vrolijk en creatief vormgeven. Zoals het zelf samenstellen van mooie rouwkaarten, mooie kleding aandoen in plaats van zwarte kleding. En in plaats van standaard rouwauto die zwart of grijs is, een auto vol kleur huren. Een rouwauto kan ook opgevrolijkt worden, evenals de kist. Misschien wil je de kist wel beschilderen of vol plakken met foto’s van de dierbare. Elke creatieve optie is mogelijk. Uitvaartverzorging Hengelo kan dat samen met jou gaan realiseren.

Aan elk overlijden wordt zorg en aandacht besteedt

Uitvaartverzorging Hengelo zorgt ervoor dat jullie goed worden begeleid voor de uitvaart. De begeleidster zal goed luisteren en emotionele en praktische steun bieden waar nodig. Soms heeft de overleden persoon schulden of abonnementen. De uitvaartbegeleider kan zeggen wat jullie moeten doen en hulp bieden bij het beëindigen van de financiële verplichtingen. Verder kunnen jullie je verhaal kwijt. Praten over verdriet en rouw is altijd goed en helpt bij het proces van verwerken.