Corona trends die we veel voorbij zien komen

Het is voor iedereen een vreemd, moeizaam, spannend jaar tot nu toe. We hebben inmiddels langer dan een halfjaar te maken met het coronavirus en we zien constante veranderingen in de maatregelen. We hebben hierdoor ook opgemerkt dat er een hoop nieuwe corona trends zijn gekomen. We zitten met zijn allen veel thuis, we hebben lange tijd bijna niks kunnen doen en zijn erg creatief bezig met onszelf bezighouden. Wat zijn de bekendste corona trends die we voorbij hebben zien komen tot nu toe?

Klussen, klussen, klussen

De bouwmarkten zijn niet dicht geweest en zijn iedere dag nog steeds bomvol met mensen die in huis willen klussen. Zo zijn er balkons en tuinen verbouwd, zien we hoe iemand een traprenovatie open trap zelf uitvoert en meer. We zien ook gelijk dat dit een aantal keer mis is gegaan, omdat sommige klussen makkelijker leken dan ze daadwerkelijk zijn. Gelukkig zijn experts zoals Stairz traprenovatie toch nog in te huren en kun je geholpen worden wanneer je zelf iets niet kunt verbouwen.

Een hoop besparen met diy

Tijdens de eerste lockdown hebben we veel kunnen sparen, wat misschien het enige voordeel is geweest. We zien dat een hoop mensen creatief aan de slag zijn gegaan met do it yourselfs. Haren die zelf geverfd worden, kledingstukken waarin geknipt en geplakt wordt en tekenen die opgehangen worden. Je kunt het zo gek maken zoals je wilt!

Buiten sporten

De sportscholen zijn lange tijd dicht geweest, waardoor een hoop mensen zelf een sportschool moesten bouwen. Natuurlijk heeft niet iedereen de ruimte en het geld hiervoor, maar is dit gelukkig op verschillende manieren mogelijk. Denk aan kleine gewichten aanschaffen die je in de opbergkast kunt bewaren, online lessen volgen of buiten sporten. In alle parken hebben we allerlei groepslessen voorbij zien komen. Zo zagen we yogalessen, hele parcours en zumba lessen.